Da hun lørdag ble varetektsfengslet av Bergen tingrett, besluttet den 36-årige kvinnen fra Kvinnherad å anke avgjørelsen.

I dag er anken avvist, ifølge Gulating lagmannsrett.

36-åringen er en av to siktede, etter at Sigmund Gravdal (65) ble funnet drept i huset sitt på Sandvoll onsdag forrige uke.

Seksuelle tilnærmelser

Den andre siktede, en 47 år gammel kvinne, er antatt å være hovedkvinnen av politiet. Hun skal ha forklart at slagene skjedde etter seksuelle tilnærmelser fra Gravdal.

Begge ble satt i varetekt i fire uker, to av dem i full isolasjon.

BT har tirsdag ettermiddag ikke fått kontakt med Frode Skogvold, kvinnens forsvarer.

Overrasket

Kvinnen har i avhør forklart at hun ikke var inne i boligen da drapet skjedde, og at hun ble overrasket da hun fant Gravdal død.

Siden forsøkte hun å komme seg unna, og i 16.30-tiden den onsdagen tok hun en taxi fra åstedet til Rosendal. Hun ble litt før Dimmelvik stoppet av en politipatrulje. Hun skal da ha forsøkt å forklare om hva hun hadde sett, men ikke blitt forstått.

— Det er ikke hennes skyld at ikke politiet ikke fikk med seg hva hun sa da de stoppet taxien. Hun er ikke tatt i løgn så langt, og det styrker min tro på at hun snakker sant når hun sier at hun ikke har noe med drapet å gjøre, har Skogvold sagt tidligere.

LITEN BYGD: Drapet skjedde i et bolighus i den vesle bygden Sandvoll, vel fire mil fra Rosendal i Kvinnherad.