09.03: Politiet får melding om at en død kvinne er funnet på andre parkeringsdekket over bakkenivå. Hun skal ha ligget ved siden av sin egen bil.

09.15: Tungt bevæpnet politi finkjemmer parkeringshuset for å forsikre seg om at gjerningsmannen ikke er i huset. Politiet er nå, ut fra vitneforklaringer og andre omstendigheter, på jakt etter offerets eks-mann. Samtidig blir det iverksatt omfattende sikkerhetstiltak rundt deres to barn og familien til offeret. Også hennes advokat blir beskyttet av politiet.

14.08: Politiet sender ut pressemelding hvor de etterlyser den siktede mannen med navn og bilde. De opplyser at mannen er i psykisk ubalanse, at han trolig er bevæpnet, og at de anser han som farlig.

14.15 : En patrulje fra Voss lensmannskontor observerer den etterlyste mørkeblå Saab`en. De er ikke bevæpnet og tar ikke sjanse på å forfølge bilen.

15.39: Betjenter fra Aurland lensmannskontor ser Saab`en komme kjørende. De vinker bilen til side, og pågriper den siktede 39-åringen uten dramatikk. Et snart syv timer langt drama er over.