73-åringen drakk kloakkvann i 14 dager før hun oppdaget forurensningen.

– Jeg ble naturligvis svært syk. Nå er det gått syv måneder, og ennå har ikke entreprenøren ordnet brønnen – tross gjentatte løfter. Denne saken går rett og slett ut over psyken min, sier 73-åringen til Askøyværingen .

— Brutte løfter

Historien startet i august i fjor da kvinnen signerte nabovarsel for oppføring av en enebolig på nabotomten. Hun fikk løfter om at arbeidet ikke skulle gå ut over brønnen hennes.

Slik ble det ikke. Under sprengningsarbeidet ødela entreprenøren septiktanken til en tredje nabo, og kloakken rant rett i brønnen til den eldre kvinnen.

Kontaktet advokat

– Etter at vi oppdaget forurensingen, kom de med en stor tank med vann som jeg skulle ha stående utenfor huset. Men det vannet var selvsagt knapt drikkendes, sier hun til lokalavisen.

Entreprenøren lovet at de skulle reparere brønnen, men til tross for gjentatte purringer har det ennå ikke skjedd. Nå har kvinnen kontaktet advokat.

Knut Ronny Espevik hos Espevik & Buch har ingen kommentar til hvorfor det har tatt så lang tid å rette opp feilen. Nå lover de nok en gang å rydde opp.