Mannen, i slutten av 40-årene, ble dømt for brudd på veitrafikkloven for to uker siden. Han fikk seks måneder i fengsel.

Domfellelsen skal ikke ha skremt han noe særlig. Politiet mener nemlig at han har begått en rekke nye lovbrudd siden domfellelsen.

På 14 dager skal han ha stjålet en bil, og kjørt for fort uten førerkort. I beruset tilstand skal han ha kjørt inn i en annen bil. Han skal også ha vært delaktig i et innbrudd.

– Den stjålne bilen ble brukt i forbindelse med innbrudd i et hus, hvor ammunisjon ble stjålet, sier politiadvokat Robert Haukeland.

Mannen ble pågrepet med ammunisjon i sekken. Politiet mener det er fare for gjentakelse, og i dag ble han varetektsfengslet i fire uker av Bergen tingrett.

– I løpet av kort tid vil vi overføre han fra varetekt til soning. Vi vil pådømme de nye forholdene, så han blir nok sittende opp mot et år, sier Haukeland.

Han er tidligere dømt for å ha kjørt 14 ganger uten førerkort. 11 av de gangene ble han tatt i fotoboks for å kjøre for fort. BT har ikke lyktes i å komme i kontakt med mannens forsvarer.