— Han tok tak i håret mitt, holdt hånden over munnen min og la meg i bakken. Han rev av meg buksen og trusen, og la seg oppå meg. Jeg vred på hodet, og da jeg fikk munnen fri, spurte jeg om han skulle voldta meg eller drepe meg. Jeg var livredd, fortalte den spinkle småbarnsmoren da hun vitnet i saken mot 42-åringen.

42-åringen nekter

42-åringen nekter for å ha forsøkt å voldta kvinnen, og hevder at han bare dyttet henne unna fordi hun maste om penger.

Bergen tingrett har imidlertid trodd på kvinnens forklaring. 42-åringen er dømt til fengsel i ett år og to måneder, og må betale kvinnen 75.000 kroner i erstatning.

Kvinnen har forklart at hun kom hun seg unna da mannen plutselig veltet seg over på ryggen. Hun løp vekk, satte seg inn i en taxi og ble kjørt direkte til politiet.

Satt ved samme bord

Tiltalte og fornærmede hadde svært forskjellige oppfatninger av hva som skjedde i april i fjor. Det eneste de to er enige om er at de satt ved samme bord på Børs Café før de fortsatte sammen til Ugla. Rett før klokken 04 gikk de sammen innom 7-Eleven, før de gikk inn i Vaskerelvsmauet. De er enige om at hun ville låne penger av ham til taxi, men etter det er det totalt sprik i forklaringene deres.

Kvinnen visste bare fornavnet på personen som skulle ha forsøkt å voldta henne da hun anmeldte saken, men 42-åringen ble identifisert ut fra bildene fra overvåkingskameraet på 7-Eleven.

Kvinnen forklarte i retten at hun hadde hatt store problemer etter det påståtte voldtektsforsøket.