Voldtekten skjedde 12. oktober 2010, og den dømte er en mann i 30-årene, ifølge BA.no. 

De møttes tilfeldig på et utested i Bergen sentrum den aktuelle kvelden. Begge hadde drukket alkohol. Ifølge dommen dro de hjem til mannens bolig. Mannen kjørte bilen. Her hadde de hyggelig, men etter en stund ville kvinnen hjem.

Mannen kjørte henne. Da de kom til Løvstakktunnelen, la han kursen mot Melkeplassen.

— Ringte venner

Ifølge dommen kom det merkelige lyder fra bilen, og mannen ville sjekke om noe var galt. Han stanset bilen på parkeringsplassen ved Krohnegården.

Mannen påstår at de hadde frivillig sex på parkeringsplassen, mens kvinnen sier hun ble voldtatt. Hun har blant annet fortalt at han tok kvelertak på henne.

I retten fortalte hun at hun ble dratt ned på bakken av mannen.

Spor på stedet tyder på at det har vært en kamp mellom de to, ifølge dommen. Kvinnens øredobber ble funnet der, og de var skadet. En strømpe hun hadde på seg ble også funnet, samt mannens caps.

150.000

Ifølge dommen løp kvinnen fra stedet mens hun ringte to venninner. Hun kom til et hus, men der var ingen hjemme. Den ene venninnen ringte politiet, som rykket ut og møtte henne.

Kvinnen viste politipatruljen stedet der voldtekten hadde funnet sted. I tillegg til øredobber, strømper og caps, fant politiet sæd på stedet. DNA-prøver knytter dette til mannen.

Ifølge dommen var hun så preget av hendelsen at det taler for at hennes forklaring er korrekt. Det ble funnet et risp på mannens kinn, som styrker kvinnens forklaring om at hun klorte ham.

Mannen er også dømt til å betale offeret 150.000 kroner i erstatning.