En 21 år gammel asylsøker er i Bergen tingrett dømt for å ha vist penisen til en ni år gammel jente. I tillegg er han dømt for å ha tvunget til seg et kyss fra en 13 år gammel jente og for å ha befølt henne på brystene.

Tvangskyssingen av 13-åringen skjedde på bussen fra Os til Bergen i fjor sommer. 21-åringen satt ved siden av henne i baksetet da han plutselig spurte om å få kysse henne. 13-åringen svarte forfjamset: Hæ, men det var for sent. 21-åringen strakte seg frem, holdt haken hennes og kysset henne på munnen. Senere dro han ned glidelåsen på jakken hennes og befølte henne på brystet.

I retten har 21-åringen innrømmet kyssingen, men han kan ikke huske noe om å ha befølt henne på brystet. Han har også unnskyldt seg med at han trodde 13-åringen var 17 år og at han ikke kjente til at det var noen seksuell lavalder i Norge.

I fjor høst var 21-åringen på Vannkanten da han i badstuen blottet penisen sin for en ni år gammel jente og spurte: Er den ikke fin? I retten har han nektet for blottingen og sagt at det hele skyldes en misforståelse.

Retten mener 21-åringen ikke er troverdig i sin forklaring og har også dømt ham for blottingen.

21-åringen er dømt til 30 dagers fengsel for de to episodene han er tiltalt for.