— Pasienten var ustabil under flytransporten til Bergen. På Flesland arbeidet lege og sykepleier sammen med andre i en time for redde hans liv, opplyser avdelingsoverlege Olav Hevrøy ved Anestis/intensivavdelingen på Haukeland sykehus.

Ingen transportproblemer Det lyktes ikke. Mannen døde på Flesland av hodeskadene han hadde pådratt seg. Det var ingen transportproblemer underveis. Den døde ble rolig kjørt til Haukeland sykehus.

Den 30 år gamle mannen falt ned fra et stillas på skipsverftet Kleven Florø i går. Mannen ble sendt med ambulansefly til Bergen.

Ingen vitner

Ingen så ulykken, og hva som skjedde er derfor ikke kjent.

— En person så mannen da han traff bakken. Men bortsett fra det har vi ingen vitner, forteller sikkerhetssjef Anders Myklebust til Bergens Tidende.

Den skadde ble først sendt til Sentralsjukehuset sin avdeling i Florø, men ble senere overført til Haukeland. Hodeskadene var så store at livet ikke sto til å berge.

Skulle hente klammer

Roger Albrigtsen er fra Flora, og fast ansatt som stillasarbeider ved verftet. Han etterlater seg kone og to små barn.

Stillaset han var oppe i, sto parkert ved dokken på Florø-verftet. Stillaset er av en type som blir brukt langs sidene på større båter som er under bygging, blant annet for å komme seg om bord i båtene. Mannen hadde fått i oppdrag å hente rørklammer fra stillaset som ikke var i bruk.