Betty Fjeld døde ved 03.30-tiden, får BT opplyst ved intensivavdelingen på Haukeland sykehus.

Kvinnen ble hardt skadd da hun ble påkjørt av en bil på riksveg 555, en kilometer sør for Fjell sentrum. Ulykken skjedde rett etter klokken 16.

Da 86-åringen ble innlagt på intensivavdelingen ved Haukeland sykehus ble ble tilstanden hennes beskrevet som er kritisk og ustabil.

I en annen trafikkulykke i går ble en kvinne og en mann, begge i 70-årene, lettere skadd. Denne ulykken skjedde ved ved 14-tiden. Bilen de to satt i kom over i motsatt kjørebane og kolliderte med støpekanten. Mannen klaget over smerter i bryst og nakke, mens kvinnen hadde vondt i nakken. Begge ble brakt til legevakt for undersøkelse.

Klokken 15.40 var det en trafikkulykke på utsiden av Damsgårdstunnelen. En kvinne og hennes barn ble sendt til legevakten for undersøkelse.

En kvinne ble sendt til legevakt med lettere skader etter et trafikkuhell like før klokken 16 i går. Bilen som kvinnen var passasjer i kjørte inn i et betongelement på det glatte føret. Den mannlige føreren av bilen og en eldre kvinne som satt i baksetet slapp fra uhellet uten skader.

Klokken 17.06 kjørte en bil med fire personer, to barn og to voksne, i fjellveggen på Sotraveien. De fire var tilsynelatende uskadd men ble sendt til legevakten for kontroll.

KJØRTE I FJELLVEGGEN: To barn og to voksne kom fra uhellet uten alvorlige skader da denne bilen kjørte i fjellveggen i Lyderhornstunnelen søndag ettermiddag.
Foto: Knut Egil Wang