Mannen ble funnet i en leilighet på Melkeplassen i Laksevåg i Bergen natt til tirsdag.

Obduksjonsrapporten fra Gades Institutt viser at 45-åringen var påført flere slagskader mot hode og kropp. Politiet mistenker nå at han ble drept.

— Den stumpe volden kan være årsaken til at mannen døde på Haukeland sykehus, skriver Hordaland politidistrikt i en pressemelding i ettermiddag.

Ber om hjelp

Ingen er pågrepet eller siktet i saken.

Politiet vil nå fortsette sin etterforskning med avhør, teknisk og taktisk etterforskning. De ber om assistanse fra publikum.

— Vi er interesserte i å komme i kontakt med dem som kan ha hørt eller sett noe i området rundt Melkeplassen sent mandag kveld, sier Isehaug.

23.15 mandag kveld kom oppringingen inne fra leiligheten til 113, nødmeldingstelefonen. Mannen ble hentet til sykehuset 25 minutter senere.

Dette er tidspunktene, ifølge politiet:

23.15: AMK ble ringt og bedt om å komme.

00.07: Ambulansen kom til Haukeland med 45-åringen.

00.50: Han ble erklært død av vakthavende.

01:22: Politiet ble rutinemessig varslet.

Rundt klokken halv to brøt politiet seg inn i leiligheten der 45-åringen ble hentet. Der skal de ha funnet en kvinne i starten av 30-årene.

Varslet etter mistanke

— Sykehuset varslet politiet fordi de syntes dødsfallet skjedde brått. Mannen var 45, og det var ingen opplagte grunner til at han skulle dø, sier Rigmor Isehaug. Hun er seksjonsleder ved vold- og sedelighetsseksjonen til Bergen sentrum politistasjon.

Mannen døde - trolig av skadene - 00.50 tirsdag morgen. Han er ikke kjent av politiet fra før, ifølge Isehaug.

— Skadene kan ha blitt påført både av slag, spark - eller av en stump gjenstand, sier hun.

Kvinnen som disponerer denne leiligheten er avhørt. Hun har status som vitne i saken. Politiet har også gjort avhør av naboer og kjenninger av mannen.

På besøk

45-åringen var på besøk hos kvinnen, som er tidlig i 30-årene. Ifølge politiet, var de venner.

— Vi prater med folk som har hatt kontakt med ham i det siste og naboer, har politiførstebetjent Jens Ekmann tidligere fortalt.

Vet du noe om saken? Ring eller send MMS til 2211, eller skriv e-post