En mann er funnet omkommet etter en leteaksjon nord for Skinlo i i Gloppen i 14-tiden torsdag, melder NRK Sogn og Fjordane.

Forsvant etter trafikkuhell

Ifølge politiet er det ingenting som tyder på at den omkomne er utsatt for noe kriminelt. Vedkommende vil bli sendt til obduksjon.

35 år gamle Hestenes ble meldt savnet da han forsvant etter et trafikkuhell i forrige måned. Ifølge politiet tyder alt på at det er Hestenes som er funnet død. De pårørende er varslet.

Hans Andenæs i Gloppen Røde Kors Hjelpekorps har vært med på å organisere leteaksjonen den siste tiden, og er en venn av Hestenes' familie. Han takker den selverklærte klarsynte Michael Winger, som pekte ut leteområdet.

— Han var helt avgjørende for at vi lette på riktig sted. Uten ham hadde vi aldri gjort finsøk i området, sier Andenæs.

Markerte på kart

Winger kom til Gloppen forrige helg, og markerte leteområdet på et kart. Leteaksjonen den senere tid var i privat regi. Funnet ble gjort et godt stykke utenfor det tidligere leteområdet.

— Familien ønsker å takke Winger og alle andre som har hjulpet til med letingen. De tar meldingen om funnet tungt, for de har lenge hatt et håp om at Per Arne var i live. Når det er sagt er vi glade for at vi fant ham før snøen kom, sier Andenæs.

Michael Winger har også vært involvert i letingen etter savnede Dung Tran Larsen i Bergen. Winger har blant annet hatt møte med politiinspektør Tore Salvesen og pekt ut et sted der Dung skal befinne seg. Den savnede tobarnsmoren er ennå ikke funnet.