Det er en bemerkelsesverdig resultatlinje Techconsult AS nå legger frem.

Omsetningen gikk fra 48,2 millioner i 2004 til nær 107 millioner i fjor. En vekst på 121 prosent. Driftsresultat, resultat før skatt og årsresultat økte med mellom 95 og 98 prosent.

Utrolig utvikling

— Helt utrolig. Dette har vokst slik at vi nesten ikke kan tro det, og arbeidsmengden er i overkant av det vi klarer, sier gründer, hovedeier og daglig leder, Ronny Meyer, til Bergens Tidende.

Firmaet har for øyeblikket 170 som er ansatt eller tilknyttet selskapet.

— Vi har fortsatt sterkt vekst og behov for personell, spesielt innen seniorpersonell med offshoreerfaring. Vi har ansatt fem i siste periode, herav to til et nyetablert oslokontor, forteller Meyer.

Rammeavtalen som er inngått med Statoil er i samarbeid med PDS Gruppen AS i Haugesund og Petromarin AS i Bergen, som eier 33 prosent av aksjene i Techconsult.

Solid tillitserklæring

Avtalen gjelder levering av prosjektstyringspersonell til Statoil-prosjekter i inn- og utland, og gjelder for perioden fra 1. juni i år til 31. mai 2010. Statoil har opsjon til å forlenge avtalen på 2x1 år.

— Dette er en milepæl for oss, sier Ronny Meyer.

— Vi tolker det som en solid tillitserklæring, blant annet basert på vår bransjeerfaring og etablerte rekrutteringssystemer. Det er også en videreføring av det etablerte og gode samarbeidet vi har med PDS og Petromarin, sier Ronny Meyer.