En time før kampstart søndag ettermiddag, måtte kunstgresset på Flaktveit brøytes for snø. Siste seriekamp for Flaktveit -damene denne sesongen var mot et sultent Baune-lag, som hadde en teoretisk mulighet for opprykk, dersom Voss avga poeng i sin kamp samme dag.

Iskaldt regnvær satte en reell demper på stemningen på Flaktveit-gresset søndag. Flaktveit-damene startet imidlertid kampen brukbart. De kom i første omgang ikke til de store sjansene, med ett unntak. En opprulling på høyrekanten førte til et presist innlegg, som kontant ble satt i mål. Baune hadde lite å bidra med i første omgang, og lagene gikk til pause på stillingen 1-0.

Kalddusjen

Et langt friskere Baune-lag kom på banen i 2. omgang, og etter flere store sjanser, fikk de inn utlikningen tidlig i omgangen. Flere sjanser fulgte, men det var Flaktveitdamene som fikk inn ledermålet, bare et drøyt kvarter før slutt. Stillingen 2-1 holdt ikke lenge. Cirka 7 minutter før slutt kom utlikningen, og bare sekunder før slutt klarte Baune å krangle inn seiersmålet. Flaktveit hadde lite å fare med i annen omgang, og til tross for at seieren røyk raskt og brutalt, tok Baune alt i alt en fortjent seier.

Voss tok imidlertid seieren i sin kamp, så det blir 4. divisjonsspill for Baune også neste sesong. Flaktveit-damene endte til slutt på en skuffende 5. plass.

Besøk Åsane Tidende.

Les flere nyheter på våre lokalsider.

KALDDUSJ: Både været og resultatet ble surt for Flaktveit-damene i deres siste seriekamp i år.
Andreas Isaksen