Det er hyggelig at så mange har merket bildene sine med #btjul siden konkurransen startet for over en måned siden, og nivået blant flere er høyt. Vi har først og fremst lagt vekt på bilder med god stemning når vi har valgt ut de tre vinnerne. Felles for de tre bildene er at de har fått oss til å stoppe opp, og studere dem litt nærmere. De tre vinnerne får et gavekort på 1000 kroner for de flotte bildene.

Se alle bildene merket #btjul her

Skjermbilde 2015-01-07 kl. 10.13.33.png

LYSFESTEN: Vi dekket som vanlig Lysfesten med vår egen fotograf, men i det klare været fikk Roy Eikevåg (@royeikevaag) tatt et magisk bilde fra et langt høyere ståsted enn vi hadde på gatenivå. Flott å se byen fra denne kanten, og perfekt komponert med en rakett som utfolder seg øvers i venstre hjørne.

Skjermbilde 2015-01-07 kl. 09.59.35.png

JULEKORT FRA FANA : Et ekte vintereventyr i Fana er utgangspunktet for dette vakre snøbildet tatt av @benjamin_686. Vi har ikke så mange slike julekort-dager i Bergen, så det er ekstra stas å se når snøen henger tungt på trærne. Damen med paraplyen får oss til å studere det hele litt ekstra. Bildet fremstår som et julekort med en vri.

Skjermbilde 2015-01-07 kl. 10.06.15.png

SMØRE MED RØDT : Fjellveien er et av de mest populære turstedene i Bergen, men det er ikke ofte det er mulighet å bruke veien til skiturer. Kai Kahuun (@kahuun) har tatt dette bildet på en dag det var naturlig å smøre med rødt. Vi like spesielt godt hvordan lyset faller inn mellom trærne på en av årets mørkeste dager.