Siktet 1

Mann (31) fra Drammen:

Blir av politiet pekt ut som mannen som fikk i oppdrag å bringe hasjen til Bergen. Skal ha kjørt leiebil over fjellet. Mannen knyttes til klubben Norsemen MC i Øvre Eiker. Skal ikke være dømt for alvorlige forbrytelser. Er nå varetektsfengslet for fire uker.

— Han stiller seg avvisende til siktelsen, sier advokat Stein Erik Ottesen.

Siktet 2

Mann (22) fra Drammen:

Er bror til den antatte hovedmannen bak transporten. Var sjåfør da han ble pågrepet utenfor lokalene til Union MC. Også han er fengslet i fire uker med restriksjoner. Ble nylig dømt til fem måneders fengsel, blant annet for blant vold mot en dørvakt og en politimann.

— Min klient nekter straffskyld, sier mannens forsvarer, Jostein Alvheim

Siktet 3

Mann (22) fra Drammen:

Var passasjer i bilen hvor de 30 kiloene med hasj ble funnet. Tok toget til Bergen sammen med siktet 2. Han er nå fengslet i fire uker, to med restriksjoner. Heller ikke han har noen kjent tilknytning til verken Union eller Norsemen.

— Min klient er ikke tidligere domfelt. Han erkjenner ikke straffskyld, sier advokat Kaj Wigum.

Siktet 4

Mann (38) fra Bergen:

Blir omtalt som en av lederfigurene i Union MC. Ble pågrepet i klubbens lokaler i Osvegen 16. Er fengslet i fire uker, også han med to uker med restriksjoner. Ukjent hvilken rolle han har i saken. Skal ha blitt pågrepet som resultat av spaning og telefonavlytting.

— Han erkjenner ikke straffskyld, sier advokat Jørgen Riple.

Siktet 5

Mann (38) fra Sunnhordland

Medlem av Union MC. Var i telefonisk kontakt med siktet 1, og møtte ham i Bergen sentrum. De to kjørte deretter sammen til Nesttun. Der ble de pågrepet. Siktet for medvirkning, og ble varetektsfengslet for fire uker, hvorav to med isolasjon.

— Min klient forstår ingenting av det som skjer, sier advokat Arvid Sjødin.

Siktet 6

Mann (43) fra Bergen:

Er medlem av Union MC. Fengslet i fire uker med brev- og besøksforbud. Skal ha blitt pågrepet på bakgrunn av telefonavlytting. Uklart hvilken rolle han har i saken, men har bekreftet kjennskap til den antatte hovedmannen. De skal ha truffet hverandre flere ganger på Østlandet.

— Min klient stiller seg helt uforstående til siktelsen, sier advokat Bjørn Meltzer.

Siktet 7

Mann (33) fra Bergen: Ble pågrepet fredag kveld, og er den siste som så langt er fengslet. Er medlem av Union MC. Uklart hvilken tilknytning han har til den beslaglagte hasjen.

— Vår klient erkjenner ikke straffskyld, sier advokat Sonny Folkenborg, som representerte 33-åringen under fengslingsmøtet i går. Mannen vil fremover bli representert av advokat Trygve Staff.