Politikerne går til en jobb, og i valgkampen forteller de at «jeg er den beste». Hva gjør man så når man ikke har styr på tingene? Jo, da må «den lille mann» gå rundt og stupe i mørket, med overfall og liknende til følge. Så er det nye skatter som skal rette opp galskapen, er det ingen i styret som har ansvar for rotet i pengekassen? Jeg er SÅ trett av udugelige folk og dårlige resultat.

akg

Jeg ønsker ikke betale skatt lenger!

SA

Har budd mange år i Bergen, men er flytta til eit såkalt grisgrendt strøk med eigen privat veg og lang hovudveg. Når eg skal ut og gå etter det er blitt mørkt, har eg skinet frå mi eiga utelykt med på første biten, deretter må eg klara meg med lyset frå måne og stjerner eller til nød ei lommelykt. Og på hovudvegen er det heller ingen lys, så eg er nøye med å bruka refleksvest slik at eg er trygg på at dei kjørande ser meg. Dette går faktisk kjempefint og eg ventar ikkje at min vesle kommune skal oppheva naturlovene og syta for at mi verd er opplyst døgnet rundt! Lys er faktisk luksus, og når kommunane ikkje har pengar til alt som trengs, kan eg som innbyggar klara meg svært lenge utan at knappe kroner skal brukast til å gjera natt til dag.

-t

Lysene må være på, det er ekkelt å gå ute når det er så mørkt, helt uansvarleg på folks ve og vel.

mørkredd

Det er vel typisk for en velstandsstat å ikke ha råd til gatelys?? Vær så god kriminelle... det er jo ok å overfalle, rane og voldta i mørklagte gater. Hvem tar så ansvaret når slikt skjer? Jeg oppfordrer til valgboikott. Våre kommunepolitikere er ubrukelige

mno

Kommunen sier de ikke har råd til å ha lys på når det er mørkt. Men de kan sette gatelysene på når det er lyst om dagene. Når det går mot kveld, slukkes gatelysene. Og det kalles sparing? En annen ting: Hvis dere i kommunen skal forhindre ulykker på veiene i mørket, har jeg et råd til dere: Ta de på når det mørkner. Verken fotgjengere eller bilister ser en shit! Og ta dere sammen. Gatelysene er ikke til pynt på juletreet!!!

En som er lei

Det er uholdbart og totalt uansvarlig av Bergens politikere å vedta mørklegging av veiene våre barn ferdes på. Det viser at de har kun økonomiske hensikter, og tenker lite eller ikke tenker i det hele tatt på omsorg, sikkerhet og trygghet for oss som bor i denne kommunen. Til politikerne: Dere jobber for oss, er ansatt av oss! Noen burde hatt oppsigelsen i posten allerede!

TAKK — det føltes godt.