HESJING: Randi og Bjørn Giljarhus hesjar, medan ein Opel Rekord frå 1958, som tilhøyrer sonen, står fint parkert på bøen.

    PLOMMEBLIKK: Julie Bakke Liland (10) er på ferie i bestemors frodige frukthage i Lofthus. bestemor Eli Bakke dyrker fire sorter plommer.

    ENDELIG: Når noen kommer hjem fra Amerika etter et helt år, må man ønske velkommen med ballonger.

    SPILLERBLIKK: Asfaltverket har stoppet, så karene får en liten pause i "Bingen" i Kråkenesdalen. Leif Erik Leknes, til venstre hra spilt i Fana, Fri, Arna, Osterøy og Bjørnar

    KAIHOPPING: Iver Samland Tendal (12) til venstre, og Sander Larsen Sævareid (13) har en pause i hoppingen fra kaia i Skånevik når ferga legger til kai. - Brr- det er kaldere på land enn i vannet

    HATEBREMHATT: Siste skrik fra Seoul? Myunghee Lee fra Sør-Korea bærer en hatt som er særlig populær blant den eldre garden.

    FURET STEINBITT: Ein bete berg. Eit stykke stein. Slik har kjempesteinbiten lege vest for Herdlevær i Øygarden i tusenvis av år og skoda utover havet,

    KVA SKJER HER?: Ein gjeng pøbelaktige kyr studerer same-campen på Vikafjellet etter stengjetid.

    SJØHOTELL: Hotellskipet "Bella Ludwiga" blir tauet ut fra kai ved Noryard BMV på Laksevåg. Har huset tilreisende verftsarbeidere.

    STUPER I DET: Dia (8) med hjerteproblemer og blind på ene øyet måtte bare stupe i det.

    HARDANGEERVIDDA : Skal man campe i Nasjonalparken på Hardangervidda er det lurt å ha både bil og telt i kamuflasjefarger.

    VARMT:Også papegøyer må luftes. Matmor har tatt med seg Frøken Fjerkledd som er en Surniam Amazon, på tur i Nornesparken.

    VINDSTILLE: Lysene funklet i det stille vannet i Herdlefjorden onsdag kveld da en av verdens største seilbåter reiste nordover til Stryn, franske "Club Med 2".

    BRYGGEBLIKK:Han skulle bare få kua til å sove. Camilla sin ku. Pappa Vegard Sogn engasjerer seg i leken med datteren og hennes treku,

    HENGEKØYE I BYPARKEN: Sommeren var fin i byen og

    HOPPEBLIKK: 20 grader. Thomas Fyllingen Amundsen er på hyttetur med familien. her hopper han i Tveitevannet på Askøy.

    SISTE FREDAGSBØNN: Ramadan i Bergen Moské. Bønn utenfor moskeen.

    SOMMERBLIKK: Audrius Jurgilas fra Litauen steker i solen på Helleneset.

    SOMMERLYKKE: Kjetil Kløvig (46) kjører nesten daglig fra fra Åstveit, over Munkebotn til sentum. Med seg på rullestolscooteren har han den tre måneder gamle hunden Lykke. Det er en kinesisk nakenhund med hår.

    EN; TO; TRE; FYR!: Terje Åberg, Jostein Hilde og Jarle Åberg venter på storlaksen ved Gloppen elva.

    LEILIGHETER TIL SJØS: Cruiseskip MS Arcadia på Bontelabo.

    SOFTIS PÅ SØFTELAND: Ekanger sisters Camilla(17) og Ann (21) Ekanger jobber på ER-AN veikro på Søfteland. Her kjører vi gjennomført USA 50-60 tallet. Uniformene våre er bestillt spesielt fra junaiten. I OS er Søviknes ordfører ,men Elvis er konge, diner, 50-talls
Lokalt

Den sommeren! Sjekk bildene

Drøm deg tilbake. I dag er det et drypp av sommer igjen. Sjekk alle sommerminnene her. Helgen som kommer blir våt og kaldere.

I dag kan det bli over 20 grader, det blir dessverre en endring fra i morgen.

— Fredag blir det sol og litt skyer først på dagen, men regnet kommer om ettermiddagen, melder meteorolog Jørgen Grønneberg.

Lørdag og søndag kan vi sammenfatte til skiftende bris og perioder med regn. Det blir en god del nedbør, særlig sør i fylket. Begynnelsen av neste uke blir bedre, men prognosene er usikker. Tempraturen vil også synke i helgen.

Bildene er tatt i sommer av Bergens Tidende sine fotografer.

widget-list