— Hele saken er latterlig, sier Kleppe oppgitt.

I juni fikk hun beskjed av psykologisk fakultet om at det ville ta omtrent tre uker før sensor kunne gi henne en skriftlig redegjørelse. Hun oppsøkte fakultetet i august og purret på svaret.

Frustrert student

I september purret fakultetet sensoren. Etter to purringer fra fakultetet var det fortsatt ingen respons fra sensoren.

Studenten har klaget på saksbehandlingen til fakultetet, og er frustrert over at alt har tatt så lang tid. I et svarbrev fra fakultetet datert 8. januar heter det at saken er kommet uheldig ut både for fakultetet og studenten, skriver Studvest.

Psykologen er funnet

. Hele fakultetsledelsen ved psykologisk fakultet er i dag på reise, men konsulent Birte Blomli ved psykologisk fakultet er til stede. Og hun har funnet den forvunne psykologen.

— Ja, nå har vi funnet sensoren. Han arbeider som psykolog i Rogaland og papirene er sendt til mannen, forteller Blomli til bt.no..

— Og hvor hadde psykologen gjort av seg i mellomtiden?

— Dette er en helt spesiell sak, vi har aldri opplevd noe liknende før Sensoren har vært i Rogaland hele tiden, men han var høyst overrasket da vi fikk tak i han. Han har verken fått brev eller purringer vi har sendt han. Hele saken er svært beklagelig, medgir Blomli.

Postkassene herpet

— Kan du se noen grunn til hvorfor han ikke skulle ha fått brevene fra dere?

— Nei, det er et mysterium. Vanligvis tar det et par måneder før sensoren gir kandidaten en skriftlig begrunnelse for karakteren. I denne konkrete saken har spesielle forhold gjort at det har tatt ekstra lang tid. Mannen har byttet jobb og han oppgir at postkassene i området der han bor har vært herpet, sier Birte Blomli til bt.no.

— Denne saken har vært utslagsgivende for at jeg velger å slutte med psykologistudiene, forteller Kleppe til Studvest. Hadde hun fått svar tidligere ville hun vurdert å ta eksamen opp igjen.