— Vi vet svært lite om hva som faktisk har skjedd. De voksne som var sammen med barna har ikke vært i en slik tilstand at de kunne avhøres. Nå er det viktigste å sørge for at de får den hjelp de trenger, sier lensmann Norvald Visnes ved Fana politistasjon.

Dagmammaen og hennes mann er trolig de eneste som kan si noe om hva som faktisk skjedde da de to barna havnet i Nordåsvannet, hvor lenge barna var i det iskalde vannet og hvordan de kom på land.

— Det eneste vi vet er at ulykken ble meldt fra en fasttelefon i et av nabohusene, sier Visnes.

Dagmammaen ble i går ettermiddag fraktet til Haukeland universitetssykehus. Her fikk både hun og ektemannen behandling og tilbud om krisehjelp.

— Hun var i sjokk da den første patruljen kom til ulykkesstedet, sier operasjonsleder Osvald Nordvik ved Hordaland politidistrikt.

Da pressen kom til stedet satt dagmammaen ute og gråt. Politiet eskorterte både henne og barna inn i selskapslokalet Villa Skjoldnes. Kort tid senere ble hun og ektemannen fulgt ut i en ventende ambulanse.

— Det er usikkert når de to er i stand til å la seg avhøre, sier Nordvik.

Etter at dagmammaen var kjørt vekk, kom et bekymret foreldrepar til ulykkesstedet. De spurte etter sin sønn, og ble ført inn i selskapslokalet. Et kvarter senere kom de ut igjen med en liten gutt. Alle tre ble fraktet bort i en politibil.

— Barna som var involvert i ulykken ble kjørt til sykehuset. Både de og foreldrene deres får nå tilbud om krisehjelp, sier Nordvik.