Torsdag 29. april startet russetiden for Russ 2004! Dagen begynte med et stort vorspiel hos en yngre venninne, mot at vi ikke herset med henne i russetiden.

Guttene hadde stor trang for å leke seg, dette gjorde vi ved å skaffe oss russeknuter. Først med høytlesning av Cupido på bussen til sentrum, med innlevelse. Selv om den gamle damen som satt rett ved siden av oss likte det vi leste, var det bare flaks at vi ikke ble kastet av bussen.

Etter en tur på Exodus var det passende å overnatte utenfor skolen. Frokosten dagen etter ble for Tore sin del en liter melk på under tre minutter. Etterfulgt av elg-roping.

Fredag var det rebusløp for russen, et meget vellykket arrangement! Det kan oppsummeres med: kondomleker, erotisk stillbilde med minimal påkledning, rodeo og vanngevær-vanning av medruss. Vi erfarte at spruting på damer som sitter på hester ikke er en fiks idé. Dette kan medføre DØDEN! Etterpå forsvant alle russ ned til Bergenshallen, hvor festen var større ute enn inne.

1. mai spiste vi svidde pølser og drakk lunken pils i Skjoldabukten. Vi fikk besøk av Onkel Politi som var meget hyggelige med oss, de ba oss holde samme lydnivå og ikke rote. Etter dette forsatte vorspielet hos Sebastian, hvor russeknuten «Se fem minutter på kjønnsorganet til en medruss av samme kjønn» har satt sine spor på netthinnen. Dessverre.

På vei til sentrum guidet vi passasjerer og bussjåfør, til deres store begeistring. Sjåføren var med på leken med en runde ekstra i hver rundkjøring. Deretter en vellykket aften med flotte damer og masse russ.

Søndag 2. mai er det lite å fortelle om, alle på bilen sov til rundt klokken tre på ettermiddagen og var rimelig utkjørt etter tre dager på flasken. Neste uke skal vi til Kongeparken og vi kan love en enda sprøere helg enn den vi nettopp har hatt!

RAPPORTERER: De fem russeguttene fra Langhaugen som skal rapportere fra russetiden til bt.nos lesere: Tore Lønøy, Peik Schanche, Aleksander Løberg, Ole Aksnes og Sebastian Mowinckel.
BJØRN DJUPVIK