Tertnes hadde meldt på to lag sånn at de skulle få mye spilletid. I den første kampen så ble nok noen av jentene litt overrasket over at det bare var en omgang. Og den gikk litt for fort. Men som treneren sa, så skal vi jo spille tre kamper, så alle for like mye spilletid.

Må trene samspill

Jentene viste at de virkelig kunne spille god fotball etter en lang sesong. Det var likevel tydelig at de fortsatt må trene på samspill mot neste sesong. Da skal de spille både 5 og 7er fotball. Dette vil bli en utfordring for alle sammen.

Men som noen av foreldrene sa, så tar nok disse jentene den utfordringen på strak arm. Det er godt oppmøte på treningene. Resten av året har de fått fri, men de starter opp igjen rett over nyåret.

Stor takk til Eidsvåg

Her er resultatene i fra kampene, men siden en et av motstanderlagene ikke møtte så stilte Eidsvåg Jenter 98 sportig opp og spilte mot Tertnes Hvit.Hva resultatet ble vet vi ikke, det kom ikke frem i fra kamprapporten, men en stor takk til Eidsvåg som stilte opp.

Fri, men lov å leke

Trenere og Lagledere ønsket alle en riktig fin før juls fri men husk at det er lov å ta seg en tur på banen å leke litt med fotballen for å beholde ballfølelsen.

Foreldrene takker Eli, Mariann og Trond for en flott gjennomført sesong.

Resultater

Fotballcup 24 Vestlandshallen resultater i fra kampene:

Tertnes Blå – Hovding 2-2

Flaktveit Hakkespett Gul – Tertnes Blå 2 -1

Samnanger – Tertnes Blå 2 -0

Tertnes Hvit — Vadmyra Rosa 0 -4

Bergen Nord – Tertnes Hvit 1 – 3

Tertnes Hvit – Kverbit 0 – 0 ( Kvernbit ikke møtt)

Rune Eng
Rune Eng
Dina blir runda av Vadmyra spiller mens Tamadeep kommer til
Rune Eng
Rune Eng
Rune Eng