Turen blir mer strabasiøs på grunn av flystreiken, men du kommer frem til slutt!

Reiseselskapene lover at du skal komme til sol og sommert.

– Vi gjennomfører alle reiser som normalt fra Stavanger. Både fly til og fra våre reisemål vil gå via Stavanger denne helgen, sier informasjonsrådgiver Elisabeth Larsen-Vonstett i Star Tour.

— Møt opp som avtalt

Star Tour og Ving deler på den samme flyene til Kypros i dag og Mallorca og Tyrkia i morgen. På søndagens avgang til Rodos på søndag deler de fly med Apollo.

– Det som er viktig er at folk forholde seg til den avgangstiden som de har. Det er på det tidspunktet de skal møte på Flesland. Vi ringer hver enkelt kunde hvis tidspunktet endres, sier Larsen-Vonstett.

Enorm pågang

I dag har Star Tour en enorm på gang av kunder som lurer på om det ikke blir noen ferie. Det er rundt 1000 passasjerer som skal reise til og fra Bergen i dag og i helgen.

– Men det blir det, til tross for bussturene og at en kan ankomme senere enn reiseruten. Vi er fornøyde med flyene går, sier Larsen-Vonstett.

De som vurderer å kjøre til Stavanger med egen bil, får her en advarsel.

– Hvis man bor en stykke unna Bergen og vil kjøre bil, kan det hende flyet lander i Bergen når man kommer hjem. Derfor er det lurt å følge bussen om man vil være sikret å ha en bil å komme til, sier informasjonsrådgiveren.

Flyr via Oslo

Apollo opplyser på sine hjemmesider at avganger som berøres er avganger til Kreta, Santorini og Split i Kroatia. Dette er turer som går i morgen.

De reisende må derfor ta bussen fra og til Oslo, der det er ny avreise fra Gardermoen. Apollo opplyser at de vil ta kontakt med de berørte passasjerene.

Du kan få de nyeste oppdateringene på reiseselskapenes hjemmesider

Star Tour

Ving

Apollo