Vi har flere VM, EM, Nordisk og Norgesmestre som trener hos oss.

Vi har også 6 stk dommere og ett antall instruktører som er utdannet av Norges kickboxingforbund.

Historie

Styret består av: Thomas Kristiansen – Formann /sportslig leder. Tlf: 93422410. Ørjan Fredriksen – Sty-remedlem/ webansvarlig. Tlf: 47864074. Lars Magne Østensjø – Styremedlem. Tlf: 91146638. Geir Bache – Styremedlem / regnskap. Tlf: 95101213

Champions kickboxingklubb ble startet i august 2004 og er medlem av Norges kickboxingforbund. Den ble startet av Thomas Kristiansen med god hjelp av Niklas Johansson. Klubben holder til på Sælen skole for mellom— og videregående parti, og barneparti, (fra 7 år) mens nybegynnerpartiet har sine treninger på Løvås skole.

Hovedmålet var å kunne tilby kickboxing i Fyllingsdalen. Vi ønsker å tilby forskjellige treningsformer slik at vi best mulig kan imøtekomme den enkeltes behov, mosjonister så vel som konkurranseutøvere. Kickboxing har et bredt spekter med fire ulike grener å velge mellom; full, lett og semikontakt og musikal forms.

Hovedinstruktør og klubbleder, Thomas Kristiansen (19.07.75), har trent fullkontakt kickboxing siden 1989. Han startet å gå konkurranser allerede i 1990, og var aktiv frem til han sa fra seg sin profesjonelle VM-tittel i august 2004, etter å ha forsvart den i fem år. Han har også vært verdensmester som amatør og har vunnet en rekke verdenscuper, nordiske mesterskap og norgesmesterskap. Han har instruert kickboxing siden 1990 og har tilegnet seg en solid trenerkompetanse etter fire år på idrettsgymnaset, gjennom egne erfaringer som instruktør, ulike instruktørkurs og ikke minst som aktiv utøver. På bakgrunn av all sin ballast er han en meget ettertraktet instruktør, og holder ofte seminarer i både inn- og utland.

Se Champions Kickboxingklubbs nettside

Se Norges Kickboxing Forbunds nettside

Tonje Sørlie
Årets bokser Cathrine H. Fonnes.
NM 2008
Cecilie, Else, Roy, Geir, Ørjan, Sebastian og Andrey.