Elevene på linjen for Internasjonalt Solidaritetsarbeid (ISA) har med stor iver og glede grepet stafettpinnen fra fjorårets klasse.

De fortsetter ufortrødent jobben med å skaffe til veie ressurser for å ferdigstille den nye skolen og ungdomssenteret som Åsane Folkehøgskole og FORUT har under bygging i Sri Lanka.

ISA-gjengen driver sitt selvstendige bistandsarbeid med amatørens sanne glød og kjærlighet. Under sitt opphold i Sri Lanka utfører de et viktig dugnadsarbeid sammen med lokalbefolkningen.

Innsamlingsaksjoner

Ved flere innsamlingsaksjoner satser ISA-gjengen på goodwill fra byens borgere. ISA-gjengen fra Åsane Folkehøgskole er unge sjarmerende idealister som tror på det de driver med, og som står på for å gjøre verden litt bedre for en gruppe fattige ungdommer på Sri Lanka. Ved selvsyn kan elevene konstatere at deres innsats utgjør en vesentlig forskjell for dem som trenger dem.

Årets første innsamlingsaksjon går av stabelen fredag 21. september. Elevene håper da på å treffe mange sjenerøse bergensere i byens smitt og smau.

KETIL HOFSLETT
KETIL HOFSLETT
KETIL HOFSLET