Litt etter klokken 21 ble BT oppringt av ungdommer som kunne fortelle at bussen deres hadde sklidd utfor veien. Uhellet skjedde på riksvei 49, omtrent der veien tar av til Åse i Tørvikbygd.

— Det var mange skoleelever om bord. Bussen møtte en semitrailer, og kom litt for langt ut i veikanten, slik at den skled utfor. Nå står den på to hjul utenfor veikanten, sier Harald Brekke til bt.no.

Ingen personer ble skadet i ulykken, opplyser politiet.

- Holdt på å velte

Bussen var på vei fra Mundheim til Norheimsund. Flertallet om bord i rutebussen skal ha vært elever ved Framnes videregående skole i Norheimsund, på vei tilbake til skolen etter helgen.

Brekke forteller at alle passasjerene skal kom seg velberget ut av bussen.

— Det går helt fint med alle som var om bord. Det var litt trøbbel med å få opp dørene, men alle gikk rolig ut av bussen, sier han.

Datteren til Britt Anfindsen var også om bord, og har fortalt at det var litt dramatikk da de skulle komme seg ut.

— Bussen holdt på å velte de alle gikk ut på samme side samtidig, så det var nok litt skummelt, sier Anfindsen til bt.no.

20 passasjerer

21.30-tiden var passasjerene kommet om bord på en ny buss, og fortsatte ferden mot Norheimsund.

Ifølge politiet var det 20 passasjerer om bord da ulykken skjedde. De fikk melding om ulykken klokken 21.06 søndag kveld.

— Bussen står ikke til hinder for annen trafikk, og uhellet har sjedd på en strekning med lite trafikk. Det er rekvirert en bergingsbil til stedet. Tide har sendt ny buss for å ta hånd om passasjerene, sier Svein Lyssand, operasjonsleder i Hordaland politidistrikt.

Han forteller at Kvam og Samnanger lensmannsdistrikt vil følge opp saken på mandag.

SKLED UTFOR: Bussen kom for langt ut i veikanten og skled utfor.
2211-TIPSER