Det var klokken 08.15 i morges at bussen kjørte ut av Hordnesveien i Fana, om lag fem hundre meter forbi Hordnesskiftet. Sjåføren var alene i bussen og kom ikke til skade.

— Det var ekstremt glatt føre på Hordnesveien. Bussen kom rett og slett på gli. Hele bussen havnet ned i et søkk, bare en meter av bakstussen står igjen på veien, sier trafikkinspektør Tom Waardal i Gaia til bt.no.

Det er ikke store materielle skader på bussen, men Gaia er redd den vil velte dersom de prøver å dra den opp. De skal derfor bruke en mobilkran for å få bussen opp på veien igjen.

Det er ikke noen trafikale problemer på Hordnesveien som følge av ulykken, men veien vil bli stengt mens mobilkranen tar bussen opp.

— Det er ikke første gang busser kjører utfor Hordnesveien. Hva har dere tenkt å gjøre her?

— Det stemmer at vi har hatt noen ulykker tidligere på samme veien med busser. Det er ikke godt å vite hva som kan gjøres med det. Bussen hadde ikke stor fart, men det var ekstremt glatt. Syv åtte minut-ter etter at bussen kjørte utfor, kom saltbilen. Da ble veien helt fin. Vi får bare prise oss lykkelig for at skolene har vinterferie, sier Waardahl.