— Det var passasjerer i bussen, men skadene skal ikke være store, sier Torstein Nerås, vaktkommandør i Bergen brannvesen, til bt.no.

Han forteller at personen i bilen skal ha kommet seg ut for egen maskin, etter at han kolliderte med bussen like ved Statoil på Sandsli.

Bilen var utstyrt for øvelseskjøring med en L i bakvinduet, men dette skal ifølge politiet ikke ha noen sammenheng med kollisjonen.

Til legevakten

— Vi fikk meldingen klokken 16.55, og både politi, brannvesen og ambulanse rykket ut, forteller Svein Lyssand, operasjonsleder i Hordaland politidistrikt.

Han forteller at føreren av personbilen hevder seg uskadet, men at han likevel ble fraktet til legevakten for sjekk.

Personbilen gikk det ikke like bra med. Airbagen ble utløst. Bilen fikk store skader både foran og på den ene siden, og måtte taues vekk. Turistbussen var kjørbar etter smellen.

- Vikepliktsbrudd

Stasjonsvognen var på vei mot Søreide og bussen kom motsatt vei da det smalt.

bt.nos reporter på stedet opplyser at det ikke er spesielt glatt på ulykkesstedet.

— Sannsynligvis dreier det seg om et brudd på vikepliktsregelen, men foreløpig vil vi ikke fordele noen skyld, sier Lyssand.

Saken blir etterforsket.

Vet du noe? Send MMS/SSM til 2211, eller skriv e-post

TAUET BORT: NAF redningstjeneste fikk ryddet unna bilen mens politiet dirigerte manuelt.
OLE VALAKER
SKADET: Også turistbussen fikk skader i sammenstøtet, først og fremst i nedre del av fronten. Du kan vrakdeler ligge på fortauet til venstre i bildet. Bussen kunne imidlertid kjøres bort uten assistanse.
OLE VALAKER