Klokken 16.26 fikk politiet varsel om en trafikulykke i krysset Sandslivegen-Dolvikvegen i Ytrebyda i Bergen.

En personbil støtte sammen med en buss. Sjåføren av bilen er sendt til Haukeland universitetssykehus.

32-åringen skal være lettere skadet. Kvinnen hadde problemer med pusten, og klaget på smerter i hode og kropp. Det sier operasjonsleder Frode Kolltveit til bt.no.

Sjåføren var alene i bilen.

Begge kjøretøyene måtte fjernes av Falck. Personbilen har fått store skader. Ved 17.35-tiden ble veien åpnet for normalt ferdsel, melder politiet.

— Fløy bortover veien

Knut A. Fjellvang (42) var passasjer i den halvfulle bussen, Tides linje 22 mellom Oasen og Nesttun. Han forteller at de kom kjørende på Dolvikvegen da bussen smalt inn i en personbil som kom ut fra Sandslivegen.

— Hun som kjørte personbilen, så tydeligvis ikke at det kom en buss hun hadde vikeplikt for. Bussen smalt rett inn i bilen, som fløy videre bortover veien, sier Fjellvang.

Han forteller at det gikk bra med passasjerene på den halvfulle bussen, og at det så ut til å gå bra med sjåføren av personbilen også. Hun fikk raskt hjelp fra folk på bussen.

— Det var tendenser til røykutviklingen fra bilmotoren, men folk kom kjapt til og hjalp henne ut av bilen og fikk sett til henne, sier Fjellvang.

Han forteller at en liten gutt som var passasjer på bussen blødde fra leppen etter kollisjonen, men at det så ut til gå bra også med ham.

— Det var nok mest sjokket. Det smalt skikkelig, sier Fjellvang.

Sperrer deler av veien

Personbilen har fått en kraftig bulk på venstre side, og kollisjonsputen er utløst. Bussen står i 17-tiden fortsatt midt i krysset og sperrer deler av Dolvikvegen.

Et vitne sier at bilene kommer seg forbi bussen, men at det går sakte.

Vegtrafikksentralen sier at de ikke har fått noen meldinger om større trafikale problemer på grunn av ulykken.

— Dette er ikke midt i trafikkmaskinen i området, understreker vaktoperatør Jan-RunePresttun.

  • Vet du noe? Send MMS/SMS til 2211, eller skriv e-post.
SMADRET: Polo-en fikk seg en skikkelig smell.
2211-TIPSER