En buss fra Lavprisekspressen, som går mellom Oslo og Trondheim, har kjørt av veien åtte kilometer sør for Ulsberg. Meldingen om ulykken kom inn til politiet klokken 05.53 natt til lørdag.

— Ei jente i 17-årsalderen er fraktet med ambulanse til St. Olavs Hospital med moderate skader, sier operasjonsleder Tore Kyllo ved Sør-Trøndelag politidistrikt til Adressa.no.

Undersøkes av kriseteam

Jenten fikk følge av en person i ambulansen, mens de resterende 13 passasjerene og sjåføren er kjørt til Berkåk samfunnshus.

Der ble passasjerene møtt av to leger og et kriseteam.

— Det skal ikke være flere skadede, men de vil bli undersøkt av helsepersonell der, sier Kyllo.

Bussen kjørte ut på venstre side av veien i en slak høyresving på vei nordover mot Trondheim.

— Vi vet foreløpig ikke noe om årsaken til ulykken. Bussen har kommet over i motsatt kjørefelt og kjørt et stykke ned i grøfta på venstre side før den har veltet. Det er alt vi vet foreløpig, sier operasjonslederen.

Bussen blir tauet til Oppdal for en teknisk undersøkelse.

Sjåføren sist ut av bussen

Ifølge markedssjef i Unibuss, Espen Hveem, skal det ikke ha vært stor dramatikk under utforkjøringen.

— Sånne ting er alltid dramatiske, men etter forholdene skal det ha gått bra. Sjåføren var den siste ut av bussen, og alt gikk slik som det skal i sånne situasjoner, sier Hveem.

Ett feltene på E6 er stengt etter ulykken, og det er redusert fremkommelig inntil bussen er løftet opp fra grøfta og fraktet vekk.

Nattens snøfall har gjort kjøreforholdene i området vanskelige.