Ikke Hvit dame akkurat, men en gråbrun masse der ingrediensene var kvernet sild, potetmel og salt. Snorre satte til livs det ene stykket etter det andre, pluss mange sild, mens de to voksne selene blåste i nesen og syntes kake var noe fjolleri.

Man skjønner kanskje at heller ikke de mange fremmøtte barna ikke sto i kø for å prøve bursdagskaken, selv om røkter Siri Olsen ga dem tilbudet. Men heldigvis hadde Akvariet tatt høyde for dette, og sørget at det ble servert is og brus over et par tre timer midt på dagen.

— Snorre ble født oppe på land i pingvindammen, forteller Siri. - Til å begynne med diet han moren, Lina, og la på seg opptil to kilo om dagen. Men da han begynte å svømme i bassenget, skulle han absolutt erte og plage pingvinene. En av dem måtte faktisk til veterinær etter å ha blitt bitt av Snorre.

Da et halvt år var gått, hadde også moren fått nok av villstyringen, og ga klar beskjed om at hun ikke ville se ham mer.

— Da flyttet vi ham over til seldammen, og da kom han i selskap med to voksne seler som han ikke kjente. Der møtte han livets harde virkelighet, og nå må han pent arbeide seg opp fra nederste trinn på rangstigen, forteller Siri Olsen.