15. august: Paret har fått permisjon, men ikke sammen. Mannen fikk en halv dag, hun er ute for tre dager. Paret gifter seg i Uleåborg i Finland, og stikker sin kos etter vielsen.

17. august: Paret kjøper en rød Saab 900, 1990-modell, i Rovaniemi.

19. august: Rømlingene blir fanget inn av et overvåkingskamera da de kjøper snop og mat på en Coop-butikk i Storforshei i Nordland.

21. august: Kjøper bensin på en Shell-stasjon på Dombås.

23. august: Vitner oppdager paret ved Uvdal høyfjells— og hyttesenter i Buskerud. Politiet blir varslet av betjeningen, som kjenner igjen finnene fra bilder i avisene. En leteaksjon med helikopter og streifpatruljer gir ingen resultater.

24. august: Personalet på en bensinstasjon i Täby utenfor Stockholm slår alarm etter at personer som ligner ekteparet har leid en kassebil. Politiet finner bilen. Falsk alarm.

24. august: Klokken 15 får norsk politi flere tips om en rød Saab 900. Et vitne forfølger bilen fra Dale til Vaksdal. Der overtar politiet forfølgelsen. Paret svinger av ved innkjøringen til Ytre Arna litt før klokken 16.30. De parkerer. Kort tid etter er paret pågrepet av bevæpnet politi.

Kilder: Aftonbladet, NTB og BT