ANNEMARTA GISKE

— Jeg er utrolig glad og lettet. Nå drar jeg rett til Åsane for å overrekke presangene til Anne og Kyrre, sier Anita Johannesen.

Så endte det heldigvis godt til slutt. Lørdagens uheldige bryllupsgjest kunne i går igjen smile. Natt til lørdag ble hun frastjålet bryllupsgaver, bunad og bunadssølv verdt 50. 000. I går var nesten alle bryllupsgavene tilbake der de hører hjemme, og brud og brudgom kunne endelig få gavene de ble snytt for på den lykkelige dagen.

— Gavene kom til rette med god hjelp fra presseoppslag og tipsere, sier politiførstebetjent Osvald Norvik ved Hordaland politidistrikt..

Han vil ikke si noe mer konkret om hvordan bryllupsgavene kom til rette, men han understreker at politiet har hatt gode kilder i saken.

Den kostbare kystbunaden med sølv, verdt om lag 35.000 kroner, har ennå ikke kommet til rette. Politiet har imidlertid god tro på at flere av tingene vil dukke opp.

— Jeg er veldig takknemlig for det raske arbeidet politiet har gjort, sier Johannesen.

Etter at hun hadde hentet gavene ved politistasjonen, kjørte hun direkte til Åsane for å overrekke dem en dag forsinket.

— Samvittigheten min har det litt bedre nå, sier hun og smiler.