Politiet fikk meldingen klokken 02.58, og det er uvisst om noe er stjålet.

— En rute er fjernet, og det har vært folk inne i sakristiet, melder operasjonsleder Ronny Jarle Lentføhr i en pressemelding.

Kvinne med tyvegods

Politiet hadde ellers en forholdsvis rolig natt. Her er hendelsene de melder om:

00.30: Melding om brann i leilighet i Klauvsteinen i Fyllingsdalen. Politipatrulje konstaterte brann i hagemøbler på en altan/ terrasse i første etasje. Brannen slukket av politiet. Brannvesenet kjørte frem for kontroll.

01.30: 36 år gammel beruset mann innbrakt fra Esso på Nyborg. Nektet å gjøre opp for drosje. Aggressiv, utagerende og truende. Anmeldt for ordensforstyrrelse og innsatt i drukkenskapsarrest.

01.47: Drosjesjåfør meldte om problemer med 27 år gammel mannlig passasjer i Byparken i Bergen sentrum. Han var også i besittelse av narkotika. Innsatt i varetektsfengsel.

Sparket inn rute

02.47: 22 år gammel beruset og svært utagerende kvinne innbrakt på Zachariasbryggen og satt i drukkenskapsarrest. Anmeldt for ordensforstyrrelse og besittelse av tyvegods.

02.50: 20 år gammel beruset mann innbrakt fra Nedre Ole Bulls plass i Bergen sentrum for ordensforstyrrelse.Anmeldt og satt i drukkenskapsarrest.

03.16: Politiet pågrep 18 år gammel beruset mann da han hadde sparket inn en rute i Det Hanseatiske Museum på Bryggen.Han ble anmeldt for skadeverk. Kjørt hjem og overtatt av foreldre.