TiT Art & Design er nå rammet av hærverk for tredje gang siden påske.

— Det har skjedd så mange ganger på flere steder, og nå bør det skje noe. Arbeidet burde bli sikret slik at det ikke ligger stein i gatene, sier Tulla Gundersen i TiT Art & Design.

Flere hærverk

Onsdag skrev bt.no at TiT Art & Design, og andre butikker i både Jonsvollgaten og Komediebakken har fått vinduene knust. Pøblene har benyttet seg av brostein som blir brukt i omlegging og steinlegging av Teatergaten på Engen. Nå er også Kiwibutikken i Nøstegaten rammet.-Inntil videre håper og tror jeg at dette er et engangstilfelle. Jeg tror rett og lett det er fulle-tull, sier Arne Ingebrigtsen, assisterende butikksjef i Kiwi Nøstegaten.

Han forteller at butikken tidligere har opplevd kunder som har oppført seg truende mot betjeningen, men tror ikke dette har noen sammenheng med nattens hærverk.

Etterlyser mer politi

Gundersen mener det er merkelig at hærverket kunne finne sted midt i Bergen sentrum uten at noen har verken sett eller hørt noe til hendelsen.

— Jeg mener politiet bør være mer synlig i gatene, sier hun.

Hun syns hendelsen er forferdelig trist og håper politiet får ryddet opp.

— Vi er spent på hva politiet får til i denne saken, og vi håper de tar dette veldig alvorlig, sier den fortvilte butikkinnehaveren.