Politiet har hatt storkontroll i Lars Hillesgate i formiddag. Litt før klokken 12.30 ble først visebrannkaptein Erlend Hanstveit og så Raymond Kvisvik, stoppet av de uniformerte politifolkene.

— Ikke en Brann-spiller å miste

— Jeg tror det er Kvisvik. Stopp han, han har ikke beltet på! Vi har ikke råd til å miste en Brann-spiller! spraker det i politisambandet.

— Vi kommer rett fra trening og skal bort for å spise, sier Raymond Kvisvik til bt.no.

Ikke så veldig glad for å bli oppdaget av bt.no, mens han forklarerer seg for politifolkene. Likevel glad for at vi respekterte å ikke ta bilde av han sittende i stasjonsvognen sin med politiet rundt seg.

- Bør ikke skje

Femten meter foran har politiet stoppet en rød bil. I den sitter Erlend Hanstveit, kapteinen for Brann fra cupfinalen. Også han er stoppet for å ha kjørt uten bilbelte.

— Dette bør ikke skje, og skal ikke skje igjen, sier Hanstveit til bt.no. Fullt klar over rollen han har som forbilde for mange unge og eldre bergensere.

Begge måtte ut med 750,- kroner i forelegg for ikke å ha brukt sikkerhetsbelte.

EN MANN VI IKKE HAR RÅD TIL Å MISTE: Raymond Kvisvik, her på trening to dager før cupfinalen. FOTO: BJØRN ERIK LARSEN
KONGEPOKAL, MEN UTEN BELTE: Her er Erlend Hanstveit med ordføreren og kongepokalen. – Dette bør ikke skje, sa han i dag. Da tenkte han nok på det manglende bilbelte i formiddag. FOTO: TOR HØVIK
HER BLE DE TATT: Politiet hadde rødlys-, belte- og mobilkontroll i Lars Hillesgate i mange timer i formiddag. FOTO: PÅL ENGESÆTER