ELISABETH ANN DIEKMANN

Den kvinnelige sjåføren tok feil av førstegir og revers, og smalt inn i skyve-døren til Sotranot ved 13.00 tiden i dag. Skyvedøren ga etter da bilen traff den og er ødelagt. Ingen ble skadd i uhellet, skriver ba.no.

Ikke farlig

Butikksjef Harry Bjorøy var til stede da bilisten kjørte inn skyvedøren. Han ufarliggjør hele hendelsen og sier at det er noe som kan skje alle. Men det er slett ikke hverdagskost at det smeller inn biler i skyvedøren.

— Vi hørte et kraftig smell. Damen som satt inne i bilen var helt ute av seg. Hun skulle bare snu og fronten var litt for nær. Dette er ikke farlig, og det har ikke ført til noe annet enn at det er litt kaldt i butikken. Er man uheldig, så er man uheldig, sier Bjorøy.

Om åtte uker får butikken en ny skyvedør, imens må butikken nøye seg med en treplanke.

— Glassmontøren har vært her og ryddet vekk glasset, og akkurat nå er han i gang med å sette nye plater. Vi skal få en treplanke til å sette foran hullet i kveld, og det blir skrudd skikkelig fast, så det er helt trygt, avslutter Bjorøy.

En salgskonsulent i en nabobutikk sier at det var mest dramatisk for kvinnen. Kvinnen gikk selv ut av bilen og virket fortumlet.

- Måtte skje

Da bt.no ankommer butikken går handelen sin vante gang, men en smule trekkfult er det. Ralph Scharer er kunde i butikken og hutrer litt, mens ekspeditør Thomas Klubben forsikrer han om at skyvedøren blir erstattet med en treplanke i kveld.

— Da jeg så det store hullet i butikken, tenkte jeg at nå skal de utvide for julerushet, sier Scharer spøkefullt.

Thomas Klubben begynte på jobb senere, og forteller at uhellet måtte komme en gang.

— Vi ventet egentlig på at det skulle komme noen og rase inn. Det står en parkeringsplass rett utenfor og folk kjører inn og ut og snur, så smellet måtte komme en gang, sier Klubben.

BRASTE INN: Bilisten braste inn i butikken Sotranot i det som en gang var en skyvedør, og etterlot et stort hull.
Elisabeth Ann Diekmann
UTVIDE BUTIKKEN: Kunde Ralph Scharer trodde butikken skulle utvide. Her sammen med ekspeditør Thomas Klubben til venstre.
Elisabeth Ann Diekmann