Måltørken i Os fikk en brå slutt da Geir André Bøyum bestemte seg for å gjøre kort prosess mot gamle venner. Bøyum, som har et kort opphold i Fyllingen bak seg, syntes det var ekstra stas å sette kjentfolk på plass på eget gress.

— Det blir litt ekstra spesielt å vinne på denne måten når det er mot spillere jeg kjenner godt. Dette var veldig kjekt, fastslår Bøyum. Bare én gang tidligere har scoret fire mål i en kamp. Det var for syv år siden i en 3.-divisjonskamp.

Les også: Puttet fire mot Fyllingen

Innbytteren reduserte

— Det skjer sikkert ikke igjen, sier Bøyum. 26-åringen føler nå at ting begynner å løsne.

— Jeg er i god form, ting løsner. I dag var jeg på riktig sted til riktig tid, slik det ofte er når man er i flytsonen, sier gårsdagens helt på Os.

Han startet målshowet etter tolv minutter etter å ha blitt nydelig spilt igjennom av spisskollega Bjarte Haugsdal. Drøye tyve minutter senere økte han til 2-0 etter å ha plukket ballen ut av Fyllingen-forsvarer Eivind Myrseths bein innenfor sekstenmeteren. Dermed kunne hjemmelaget gå til pause med en fullt fortjent ledelse. Etter hvilen kom imidlertid en aldri så liten kalddusj for de 250 fremmøtte på Kuventræ gress. Fyllingen-innbytter Martin Hanstvedt utnyttet et sovende Os-forsvar og pustet liv i kampen igjen med sin redusering til 2-1.

- Vi scoret målene for dem

Men Bøyum ga seg ikke, og la på til både 3-1 og 4-1 etter å ha utnyttet en rekke grove, personlige feil i bortelagets forsvar. Fyllingens trener Tommy Kolseth kunne ikke gjøre enn å riste på hode etter braktapet i lokaloppgjøret.

— Det er ikke rart de vinner når vi scorer tre mål for dem, sier Kolseth, som mener de personlige feilene gjorde at Os fikk servert tre av målene sine på sølvfat.

— 4-1 gir ikke et riktig bilde av kampen, men det er fortjent når vi scorer i vårt eget mål, sier treneren. Han mener de personlige feilene har preget Fyllingen hele denne sesongen.

— Det har vært oss i hele år. Vi gir bort poeng. De andre langene trenger ikke engang å produsere sjanser. Men hvis vi ser bort fra 7-1-tapet mot Mandalskameratene vil jeg påstå at vi har vært det beste laget i de fleste kamper.