I helgen var våren på besøk. Noen har startet våroppryddingen hjemme, og finner det helt greit å tømme dritten der det passer dem.

Vaskemaskin i veien

— Her har det akkurat kommet en vaskemaskin som ligger midt i veien, samt noen stoler og et kjøleskap, fortalte Ove Hammer oss søndag ettermiddag.

Ved innkjørselen til fem eneboliger på Hilleren dumper folk boss hele tiden.

— Det var to bosskonteinere her en stund, men de er borte. Folk fortsetter likevel å dumpe bosset sitt her, like ved avkjørselen fra hovedveien og inngangen til et friluftsområde. Vi har satt opp skilt, men det hjelper ikke, sier Ove Hammer.

Boss ved busstopp

Ved busstoppet til Åsane Helsesenter har noen slengt fra seg sitt boss.

— Har de ikke råd til å betale 50 kroner og levere det i Salhusveien? Og hvem skal rydde opp etter «svinet»? spør Erik von der Ohe.

Veltet bosskonteinere

I Ytrebygdsveien, ved nedkjørselen til Grimstadveien, har noen også hatt krefter til overs i helgen. Fire innsamlingskonteinere er veltet.

— Vi må ha kranbil for å løfte disse på plass. Slikt hærverk skaffer oss dessverre masse ekstra arbeid, sier kommunikasjonsrådgiver Tina Skudal i BIR. Konteinerne tilhører både UFF, Fretex og BIR.

Hvordan mener du en skal stoppe natursvinene?

FLOTTE GENSERE: Varmt i været og vondt i viljen? Kunne ikke disse fine strikkegenserne i stedet vært levert til Fretex? Her dumpet i Åsane.
Erik von der Ohe
BUSS OG BOSS: Praktisk plassering av bosset. Like ved et busskur på Åstveit.
Erik von der Ohe
HELGEMORO? Fire konteinere ble veltet over på siden Ytrebygdsveien i helgen. - Hærverket skaper mye ekstraarbeid for oss, sier Tina Skudal i BIR.
Tina Skudal