Det forteller folk som bor i området. De så ham både sent og tidlig, når han var på vei til og fra fjellet.

— Han bodde der i flere år. Jeg pleide å møte ham om morgenen når jeg var på vei til jobb, da kom han ned Skredderdalen, forteller en kvinne. Ikke sjelden kom han fra fjellet kledd i skjorte og slips, forteller hun. Og ofte bar han poser og sekker med seg til fjells.

For ca. ti år siden forsvant han. Senere ble det funnet matrester og annet boss i store mengder, men det ble aldri fjernet. - Det har luktet død og fordervelse av bosset, det er vel derfor ingen i nabolaget har orket å arrangere ryddedugnad, sier kvinnen.

Skogmester Axel Ingvaldsen sier til Bergens Tidende at bossplassen har vært ukjent for Bergens Skog- og Træplantningsselskap, men at han vil ta de nødvendige skritt for å få bosset fjernet. Minst 20-30 sekker boss ligger og råtner i terrenget. Sekkene inneholder jakker og sko, men også store mengder husholdningsavfall.

<b>FJELL-BOSS: </b>Bosset i fjellsiden overenfor Mulen er etterlatenskaper etter en uteligger som i flere år levde i telt i området.<br/> ARKIVFOTO: TRULS SYNNESTVEDT