Like før klokken tre fikk politiet melding fra en kvinne som var utsatt for blotting i nærheten av Studentsenteret på Nygårdshøyden. Mens kvinnen snakket med politiet kom det til en annen kvinne som hadde blitt utsatt for det samme.

— Vi pågrep en mann i Fosswinckels gate kort tid etter, forteller operasjonsleder i Hordaland politidistrikt TerjeErichsen.

Mannen som er i begynnelsen av 20-årene ble gjenkjent av damene, og sitter nå i arresten. Han skal være en kjenning av politiet, og har blottet seg for andre før.

— Han er nå anmeldt, og vil bli avhørt i løpet av dagen, sier Erichsen.

Kvinnene skal også avgi nærmere forklaring i løpet av dagen. Erichsen forteller at de tok hendelsen med stor ro.

— De tok det hele med fatning, og var ikke veldig oppskaket, sier han.

Sykkeltyveri

Politiet måtte også rykke ut ettermeldinger om sykkeltyveri og ordensforstyrrelse i sentrum.

Like etter halv tre fikk politiet melding om at to personer hadde brutt seg inn i Sykkelbutikken i Kong Oscars gate og stjålet en sykkel.

— Det var et vitne som bor i huset som ringte politiet. Tyvene skal ha kommet kjørende i en bil, sparket inn døren og tatt med seg en sykkel, sier Erichsen.

Tyvene skal ha stukket av fra stedet, og er fremdeles på frifot.

Ordensforstyrrelse

Like etter klokken fire fikk politiet melding om at flere berusede personer lagde bråk på Deli de Luca i Torggaten. Politiet kom raskt til stedet, og flere personer ble bortvist fra sentrum.

Klokken 04.40 dukket de sammen personene opp på Deli de Luca på Torget.

— Der ble en mann i begynnelsen av 30-årene pågrepet og anmeldt for å ikke etterkomme pålegg fra politiet. Mannen ble satt i fyllearresten, sier Erichsen.