Åsabuen Signe Flo har startet en egen blogg for tidligere beboere i Prestestien borettslag nummer 2-12. Med bloggen ønsker hun å samle flest mulig av de som har vokst opp i borettslaget i Åsane, og nå håper hun flere tar kontakt.

Barndomsminner fra Prestestien

I bloggen «Prestestien 2-12» blogger hun selv om barndomstiden i Prestestien, og arrangerer samlinger med tidligere barndomskamerater fra borettslaget. Men hun inviterer samtidig alle som har en fortid i gaten om å være med og drive bloggen.

Noe av bakgrunnen for bloggen er å prøve å samle alle oppvekstkameratene og gjennom bloggen arrangere samlinger, dele minner og historier og legge ut bilder fra fortid og nåtid.

– I mange år har vi snakket om å samles, vi som vokste opp i Prestestien på 70-tallet. Noen har holdt sammen siden oppveksten, andre med opphold, men har funnet tilbake til hverandre i voksen alder, forteller Signe Flo om bakgrunnen for bloggen.

Samlet i august

Og i vår kom endelig første det første initiativet til å arrangere en samling. I august ble den første uformelle samlingen for "kroken" fra nummer 2 til 12 arrangert og bilder fra samlingen finner du her .

– Nå er vi på jakt etter flere som vokste opp i dette området på 70— og begynnelsen av 80-tallet. Vi har planer om å arrangere en større fest og da hadde det vært kjekt å være enda flere enn vi var i august, sier Flo.

Har du tilknytning til Prestestien borettslag kan du se bilder, skrive innlegg og lese og kommentere i bloggen Prestestien 2-12.

Følg lenken og ta kontakt via bloggen!

OPPVEKST: Bloggen «Prestestien 2-12» søker å samle flest mulig av dem som vokste opp i Prestestien på 70- og 80-tallet, slik som disse unge håpefulle den gang. Følg bloggen her.
Privat
BLOMSTERBARN: Signe Flo vokste opp i Prestestien og har nå startet en blogg for å prøve å samle flest mulig av barndomsvennene i borettslaget.
Privat