Julenissen har det travelt i desember. På vei til snille barn i hele Bergen flyr nissen over Nordnes, men i farten mister han en gave ut av nisseflyet.

Flyter den? Gaven lander i pingvindammen på Akvariet, og papiret faller av. Hver dag faller en ny julepresang i vannet, og det store spørsmålet er: Flyter den? Har du rett svar, kan du kan du vinne flotte premier hver dag!

Send SMS med kodeord btvjul til 1985 innen klokken 12 neste dag.

Julekonkurranse ser på du BTV alle hverdager klokken 17.30, 18.30 og ca. 23.30. Svaret på konkurransen og vinner får du i neste dags sending. Vinnerens navn offentliggjøres også i BT.

Bak kulissene I julekonkurransen får du også være med bak kulissene på Akvariet. Visste du at pirayaer egentlig ikke er så farlige? At et slimete, rosa kryp er kåret til Norges nasjonalfisk? Eller at blankpolerte steiner kan være et hett sjekketriks?

Fast omviser er dyrepasser Joachim Ekeli. Han viser frem ting du neppe har sett før, fra kriker og kroker på Akvariet der publikum vanligvis ikke slipper til. Du kan bli med når verdens farligste krokodille får mat, se innsiden av en sjøstjerne, og lære ting du ikke visste om tilsynelatende søte, små skilpadder.