Natt til søndag var en travel natt for biltyver i Bergen. I Londalen ble det stjålet 28 bildekk med felger fra fem forskjellige adresser, og klokken 19.29 i kveld ble det meld om innbrudd i seks biler på Truck Nord i Åsane. Politiet utelukker ikke at det kan være en sammenheng mellom sakene.

— Vi vet ikke om det er stjålet noe fra bilene, eller om det er bilene som er forsøkt stjålet. Vi er på vei ut nå for å gjennomføre en åstedsundersøkelse, sier Jan Steimler, operasjonsleder i Hordaland politidistrikt. Bilene skal ha stått inne på et avlåst område.

I tillegg til dette har det også vært tyver på ferde i Londalen. Natt til søndag fikk dekktyvene med seg 28 bildekk med felger.

— Det meste er stjålet fra garasjer som har stått åpne, sier Steimler som oppfordrer folk til å sikre løse hjul og lignende som de skulle ha i garasjen.

— For å frakte så mange bildekk trenger man en varebil, sier Steimler, og legger til at politiet er interessert i tips i saken.

Politiet kan kontaktes på 02800.

— Vi har ingen opplysninger tilsier at de to hendelsene henger sammen. Men man vet aldri, vi utelukker ikke noen ting, sier Steimler.