Da hadde mannen drevet villmannskjøring fra Åsane, gjennom Eidsvågtunnelen og presset politiet i Nygårdstunnellen.

— Heldigvis endte jakten godt. Mannen er antakeligvis ikke skadet, men etter bråstoppen han fikk mente politiet det var best å la han bli sittende i bilen til førstehjelpspersonell kunne se på han. Det opplyser operasjonsleder Per Stiegler ved Hordaland Politidistrikt.

— Klokken 03.29 i natt så politiet en bil som holdt høy fart i rundkjøringen ved Gullgruven i Åsane. De tok oppstilling i Tertneskrysset for å måle hastigheten. Den var 133 kilometer i timen, forteller Stiegler.

Politiet fikk stanset mannen på Eidsvåg, men da de gikk bort til bilen for å prate med ham, tok han løs igjen. Ferden gikk gjennom Eidsvågtunnelen. Vel gjennom tunnelen tok han av mot Nygårdstunnellen. Da hadde politiet fått en bil foran ham, og håpet det skulle roe den fartshissige sjåføren ned.

— I stedet for å stanse begynte han å legge seg opp mot tunnelveggen og prøve å kjøre forbi. Etter hvert ble han så hissig at politibetjentene var redd han skulle torpedere bilen deres. De slapp ham derfor forbi for å unngå en ulykke i tunnelen, forklarer Stiegler.

Ute av tunnelen, og på vei opp mot Puddefjordsbroen mistet mannen kontrollen over bilen. Han kom borti fortauskanten, punkterte og gjorde et par piruetter på broen.

— Mannen er tidligere tatt for kjøring uten førerkort, og vi kan ikke se at han har fått førerkort nå. I tillegg mistenker vi ham for å ha kjørt med promille, opplyser Stiegler.