Politiet fikk melding om ulykken like før klokken åtte tirsdag morgen. Ulykken skjedde på E134 på Liskar/Mosvingen.

— En personbil krasjet med en lastebil. Ambulanse og politi er sendt til stedet, sier sa operasjonsleder Jan Østebøvik i Sunnhordland og Haugaland politidistrikt til bt.no tidligere i dag.

Personbilen kjørte i retning vest, da den kom over i motsatt kjørefelt og kolliderte med en lastebil. Til sammen fem personer var involvert i ulykken, tre av dem satt i personbilen.

Tre hardt skadet

— De tre i personbilen er hardt skadet og luftambulanse er rekvirert, Østebøvik.

To av de skadde ligger på Haukeland universitetssykehus. For den ene, en mann på 22 år, er tilstanden tirsdag ettermiddag alvorlig og stabil. opplyser sykehuset. Den andre er en mann født i 1988, som ble fraktet til Haukeland fra Haugesund sykehus tirsdag ettermiddag. Han har bruddskader, tilstanden er stabil.

Den tredje, en mann født i 1979, ble fraktet til Stavanger universitetssykehus. Han ble operert tirsdag ettermiddag, og er nå overført til vanlig sengepost. Tilstanden hans var alvorlig, men stabil før operasjonen.

Én til legevakt

En av personene som satt i lastebilen er sendt til legevakten med mindre skader, mens den andre personen skal være uskadet.

Et vitne Grannar har snakket med, forteller at personbilen har kommet over på feil side av veien, hvor den traff lastebilen front mot front. Personbilen har store materielle skader.

Det er 60 km/t-sone på ulykkesstedet, som er like ved Etne Camping. Både politi, ambulanse og brannvesen er på stedet. Luftambulansen kom like etter klokken 08.30.

KARI AAKRA (Grannar)
KARI AAKRA (Grannar)