Alle nødetatene rykket i totiden natt til lørdag ut til Sandbrekkevegen på Midtun etter melding om brann i en personbil som hadde havnet utfor veien og kollidert med en gjerdestolpe. Utforkjøringen skjedde like ved Kavlis anlegg i Sandbrekkevegen.

Alene i bilen

— Det ble tidlig klart at det ikke var personer i bilen som begynte å brenne etter ulykken. En mann i midten av 20-årene tok etter en stund kontakt med politiet og opplyste at han hadde vært alene i bilen, opplyser operasjonsleder Bjarte Rebnord ved Hordaland politidistrikt.

bilbrann2.jpg
Bjørn Otto Aarheim

Politiet har opprettet sak og føreren ble fraktet til legevakten for utvidet blodprøve.

— Bilføreren meldte selv fra til politiet om hendelsen og vi fikk tidlig kontroll på vedkommende. Det er ikke meldt om noen personskade i forbindelse med utforkjøringen og bilbrannen, sier Rebnord.

Utbrent bil

110-sentralen i Hordaland meldte klokken 02.17 at brannen var slukket.

— Bilen er nok å regne som totalskadd etter brannen, opplyser politiets operasjonsleder.

Et vitne opplyser til BT at bilen var fullstendig overtent og at det var mye røyk i området. Sandbrekkevegen måtte stenges i forbindelse under slukkingsarbeidet.

Også i Førde ble det meldt om bilbrann i natt til lørdag. Nødetatene rykket klokken 00.40 ut til Steinaveien etter melding om brann i en parkert bil.

— Det var to personer i bilen som gikk på tomgang da brannen startet. Ingen personer ble skadet, opplyser Sogn og Fjordane politidistrikt.