Ulykken skjedde ved 18-tiden i kveld. Det var fire personer i ulykkesbilen, som var på vei fra Fyllingsdalen i retning sentrum, da bilen gikk rundt ved Melkeplassen.

Ulykken skjedde etter at sjåføren mistet kontroll over bilen da han i motbakke forsøkte å kjøre forbi en annen bil. Ulykkesbilen skubbet inn i bilen som ble forsøkt forbikjørt, og mistet dermed kontroll over personbilen, som snurret rundt og ble liggende på taket.

En kvinne i midten av 20-årene, en tre år gammel gutt og en 34 år gammel mann ble kjørt til Haukeland sykehus etter ulykken. De tre pådrog seg kun lettere skader, og tilstanden ble i kveld beskrevet som stabil.

Politiet kan så langt ikke si noe om hvor høy fart bilen holdt da den gikk rundt. De kan heller ikke si noe om hvorfor ting gikk galt, og hvem som må ta skylden for at bilen havnet på taket.

— Vi vet ikke hvem som var fører av ulykkesbilen, men de to mennene som satt i bilen da den gikk rundt er begge mistenkt. Den ene av dem ble kjørt til Haukeland, så han har vi ikke fått tatt utån-dingsprøve av. Den andre mistenkte hadde promille på mer enn én, sier vaktsjef ved Hordaland politidistrikt.

Det vil bli tatt utvidede blodprøver av begge de to mistenkte.