Det har vært full rulle for ordensmakten natt til lørdag.

Ifølge politiet har det vært mange slagsmål og ordensforstyrrelser, med påfølgende anmeldelser. Den alvorligste episoden fant sted i Kong Oscars gate 40 minutter etter midnatt.

— Politi og ambulanse rykket ut til et slagsmål mellom to menn i 20-årene. Den ene hadde fått flere spark i hodet, og mistet bevisstheten, sier operasjonsleder Ole Geir Magnussen i Hordaland politidistrikt.

Gikk løs på taxisjåfør

Da mannen ble fraktet vekk, hadde han kommet til bevissthet igjen.

— Begge ble tatt med til arresten. Hva som skjer med dem, tar vi stilling til i løpet av formiddagen, sier Magnussen.

Også en tredje mann i 20-årene følte behov for å slå fra seg natt til lørdag. Etter å ha tatt taxi til Sartor Senter, nektet han å gjøre opp for seg. Istedenfor valgte han å gå løs på taxisjåføren.

— Han på pågrepet, og vi venter inn en anmeldelse mot han, sier operasjonsleder Magnussen.

- En travel natt

Til sammen syv personer endte opp med å avslutte kvelden i arresten i Bergen sentrum grunnet slagsmål og ordensforstyrrelser.

— En travel natt, oppsummerer politiet på Twitter.

I morgentimene ble ytterligere en person pågrepet og satt i arresten, mistenkt for fyllekjøring på Bråtet.

Førerkortetet blir beslaglagt og det blir opprettet sak, melder politiet.

Stjal gitar på byen

Også politiet i Sunnhordland har hatt sitt å stri med i natt.

Klokken 02.30 fikk politiet melding om at en spillemann, som er medlem i et band som hadde underholdt på et utested på Stord, var frastjålet sin gitar.

— Han ble noe fortvilet. Dersom noen har sett tyven bærende på en gitar fra klokken 01 utover, så er både spillemann og politi interessert i det, skriver operasjonsleder Svein Roald Vikse i Sunnhordland- og Haugaland politidistrikt.