BT skrev for en tid tilbake om den spesielle rettssaken. En kvinne sto tiltalt for å ha angrepet sin egen mann og bitt ham i brystene på Clarion Hotel Admiral i Bergen i en helg i februar.

Partnerbytte

Nå er hun dømt til 30 dager i fengsel, samt samfunnsstraff.

Ifølge dommen hadde de møtt et annet par på et såkalt swingerstreff eller partnerbytte. De hadde fått kontakt med det andre paret på en nettside.

Tilbake på sitt hotellrom gikk det over styr, trolig blant annet fordi kvinnen hadde drukket mye alkohol tidligere på kvelden. Her begynte en krangel.

Forstyrret gjester

Kvinnen skrek og skal ha kastet gjenstander. Hun var i ferd med å kaste tekokeren da hennes mann grep tak i henne for å roe henne ned.

Da bet hun ham først i det ene brystet. Deretter skjedde det samme med det andre brystet. Han ble også klort.

Bråket på rommet forstyrret andre gjester, og paret fikk beskjed om å roe seg. Men det skjedde ikke. Politiet ble så tilkalt. Kvinnen er tidligere dømt for legemsbeskadigelse.

Sinnekontroll

Aktor la ned påstand om 120 dager fengsel som en fellesstraff for angrepet på sin mann og dommen hun fikk for legemsbeskadigelse.

«Selv om forholdene i denne dommen er noe annet enn i vår sak, var voldsutøvelsen også her et resultat av mangel på sinnekontroll hos tiltalte», heter det i dommen.

Hun er nå dømt til ubetinget fengsel i 30 dager og 30 timer samfunnsstraff.

— Jeg har ennå ikke lest dommen og kan derfor ikke kommentere den, sier Kaj Wigum, som er kvinnens forsvarer.