35-åringen blir fremstilt for varetektsfengsling i dag. Han har sittet i arresten på politikammeret siden onsdag, da han ble pågrepet mens han kjørte bil i Kjerreidviken i Fyllingsdalen.

Politiet fant en mindre mengde narkotiske tabletter gjemt i bilen, og gikk automatisk til ransakelse av bilførerens leilighet på Laksevåg. 120 narkotiske tabletter ble funnet i leiligheten. Pillene er grønne, russiske Rohypnol-tabletter.

Tre pågrepet

— Vi regner med at mannen har vært i besittelse av minst det dobbelte antall piller. Han er siktet for salg av narkotiske piller, sier lensmannsførstebetjent Tore Salvesen ved Laksevåg lensmannskontor.

En person ble pågrepet da politiet ransaket 35-åringens leilighet, og kort tid etter ble ytterligere en person pågrepet. Begge er i 30-årene. De to ble løslatt etter avhør.

— Vi regner 35-åringen for å være hovedmannen, sier Salvesen. 35-åringen hadde knapt sluppet ut fra varetekt før han ble tatt på ny. Politiet ønsker å varetektsfengsle mannen fordi de mener det er fare for at han kommer til å begå nye straffbare handlinger.

35-åringen ble tatt med til legevakten for utvidet blodprøve da han ble stoppet av politiet i Fyllingsdalen.

— Han er mistenkt for å ha kjørt i narko-påvirket tilstand, opplyser vaktsjef Rasmus Eikemo ved Hordaland politidistrikt.

Flere mistenkte

— Vi kan ikke utelukke flere pågripelser i saken, sier politiadjutant Tore Johan Sørland.

Det store beslaget førte til at politiet nå jobber opp mot flere andre personer som kan ha tilknytning til saken.

Laksevåg lensmannskontor er blitt bedt om å bistå politiet i Fyllingsdalen i aksjonen.